onsdag 30. desember 2009

Klesklyper

Da ei var ute i hagen og måkte i dag, kom ei over tørkesnora og tok dissebildene. Ei liker kombinasjonen mellom den industrielle plastklypene og den kalde snøen.








































































mandag 28. desember 2009

Kalde bilder

Uka før ei dro fra Lillehammer tok ei noke snøbilder, nå har ei redigert dem litt. Ei synes det er så artig med snø og kulde. Love it <3 <3 Det er noke unikt med innenlands vinteren, du slipper den kalde vinden og det blir faktisk mange minusgrader der. brrr.. elser det når det er -15 og sola skinner på snøen. Det er virkelig et syn.



































Cut it out

Nå er ei hjemme på julefeferie og har begynt å kjede meg litt. Så derfor har ei dilla litt på photoshop. Og ei synes det ble ganske bra, det er fantastisk gøy å leke med farger, bildet blir så forskjellig. Og du veit hva de sier; " øyner er sjelens speil", " øynene forteller alltid sannheten om andre og deg selv"





" Rosa"





" en verden i svart kvitt"






"med flammer i blikket"






" blå øyd"

torsdag 3. desember 2009

Semesteroppgave: berøring

Så her er en smakebit av semesteroppgava mi, hmmm. Er egentlig ganske fornøyd med tanke på at ei ikke er spessielt flink til verken photoshop eller foto. Det er en lett blanding av gamle og nye bilder som ei har beskjert og redigert. Ei liker at bilder skal se mest mulig naturlig ut, men sammtidig være sterke. Noe ei tror ei har fått til på enkelte steder.